Παρασκευή 16 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΠΕΡΓΙΑ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΗ
Συνάντηση χτες ΠΣΟ - ΠΑΜΕ

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα έγινε χτες στα γραφεία του ΠΑΜΕ συνάντηση της ηγεσίας της ΠΣΟ με στελέχη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Συζητήθηκαν οι αγώνες της εργατικής τάξης της Ελλάδας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και θέματα προετοιμασίας του 16ου Συνεδρίου της ΠΣΟ, που θα γίνει από τις 6 έως τις 9 Απρίλη 2011 στην Αθήνα.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ ενημέρωσε τους συναδέλφους της ΠΣΟ για τις τελευταίες εξελίξεις και για το αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει και, ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για την επιτυχία του 16ου Συνεδρίου, καθώς, όπως τόνισε, αποτελεί ευθύνη, πρόκληση και τιμή για το ΠΑΜΕ η επιλογή της Αθήνας.

Η αντιπροσωπεία της ΠΣΟ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους αγώνες των Ελλήνων εργαζομένων και δεσμεύτηκε ότι θα οργανώσει κύμα συμπαράστασης από το διεθνές ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Σχετικά με το 16ο Συνέδριο, η Γραμματεία της ΠΣΟ δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στο ΠΑΜΕ, έχει νιώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια το διεθνισμό του ΠΑΜΕ και ξέρει ότι και τώρα, μπροστά στο Παγκόσμιο Συνδικαλιστικό Συνέδριο, το ΠΑΜΕ θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ