Σάββατο 17 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΠΕΡΓΙΑ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΗ
Αγωνιστικό πρόγραμμα και από τα ΑμΕΑ

Να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της 48ωρης απεργίας του ΠΑΜΕ στις 21 και 22 Απρίλη, κάλεσε τους ανάπηρους, τους γονείς και κηδεμόνες Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, τους εργαζόμενους στα ιδρύματα και τις μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης η γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) σε πλατιά σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχτές.

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ εξέφρασε τη στήριξή της στην κινητοποίηση των μαθητών και σπουδαστών του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΚ ΑμΕΑ) Γαλατσίου την Τρίτη 20 Απρίλη στις 11 π.μ., με αποκλεισμό της λ. Γαλατσίου. Το 7μελές του Κέντρου έχει αποφασίσει παράλληλα κλείσιμο της σχολής και συμμετοχή στην 48ωρη απεργία.

Την ίδια μέρα, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα, ενάντια και στα μέτρα της κυβέρνησης και τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση της Πρόνοιας και των σχολών τυφλών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος και ανάπηρος, καλώντας στη 48ωρη απεργία και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ. Θα ακολουθήσει πικετοφορία στους δρόμους της Καλλιθέας. Στο ΚΕΑΤ εργάζονται 11 εργαζόμενοι που οι συμβάσεις τους λήγουν στα μέσα Ιούνη, αλλά απ' το υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει καμία δέσμευση ότι δε θα απολυθούν. Ακόμα, απλήρωτοι παραμένουν συμβασιούχοι εργαζόμενοι που πληρώνονται μέσω του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραπληγικών.

Τέλος, καλεί στην ετήσια τακτική απολογιστική συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αττικής και Νήσων που θα γίνει την Κυριακή 18 Απρίλη στις 10 το πρωί στην αίθουσα της ΟΕΚΙΔΕ (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ