Τρίτη 20 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Συνεχίστηκε και χτες η κατάθεση του Αθ. Δελλή, μέλους της διμοιρίας των ΜΑΤ, στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αμφισσας, στη δίκη των δύο ειδικών φρουρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο μάρτυρας, από την αρχή της κατάθεσής του επανέλαβε ότι το βράδυ (σ.σ. της δολοφονίας του 15χρονου) πριν δει τους δύο ειδικούς φρουρούς να φτάνουν στο σημείο, δεν υπήρχαν φασαρίες και ότι η κατάσταση ήταν ήρεμη.

Τα παραπάνω οδήγησαν τον συνήγορο του Επ. Κορκονέα, Αλ. Κούγια, το περασμένο Σάββατο να μιλήσει για συντακτικό λάθος στο απολογητικό υπόμνημα του κατηγορουμένου και να πει ότι τα 15 άτομα με μολότοφ και πέτρες δεν ήταν στη συμβολή της οδού Ναυαρίνου με τη Χαρ.Τρικούπη, που ισχυριζόταν μέχρι πρόσφατα, αλλά με τη Ζωοδ. Πηγής!

Και χτες, ο συνήγορος του Επ. Κορκονέα προσπάθησε να αναιρέσει πάλι τα όσα είχε πει το Σάββατο, περί συντακτικού λάθους στο απολογητικό υπόμνημα. Επίσης, έδειξε μια φωτογραφία, που είχε τυπώσει από μέσο ενημέρωσης, στον μάρτυρα, που έδειχνε το βράδυ της 7 Δεκέμβρη 2008 αστυνομικούς των ΜΑΤ να πυροβολούν θέλοντας να δείξει και να δικαιολογήσει το ότι όταν οι αστυνομικοί βρίσκονται σε κρίση πανικού, μπορούν να πυροβολήσουν. Τέλος, ο Αθ. Δελλής είπε ότι στη σχολή διδάσκονται να μην πυροβολούν κατά του πλήθους γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να σκοτώσουν άνθρωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ