Τρίτη 27 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
«Στόχος όσοι προβληματίζονται»

Την επίθεση μελών της ΠΑΣΠ ενάντια σε μέλη της ΚΝΕ καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση ΑΣΟΕΕ της ΚΝΕ

Απρόκλητη επίθεση από μέλη της ΠΑΣΠ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ) δέχτηκαν χτες το πρωί μέλη της ΚΝΕ που πήγαν να κάνουν αφισοκόλληση στη σχολή τους. Τα μέλη της ΠΑΣΠ επιτέθηκαν αναίτια και απρόκλητα με αποτέλεσμα δύο μέλη της ΚΝΕ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ένας από αυτούς χτυπημένος στο κεφάλι, με κακώσεις και κατάγματα. Το γεγονός καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση ΑΣΟΕΕ της ΚΝΕ τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα:

«Η επίθεση αυτή αποσκοπεί στο να κόψει την επικοινωνία χιλιάδων παιδιών, που κρατά εγκλωβισμένα το ΠΑΣΟΚ, και που τώρα προβληματίζονται με την αντιλαϊκή θύελλα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνησή του. Εντάσσεται στην αντικομμουνιστική εκστρατεία που κάνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία της ΠΑΣΠ σε κάθε σχολή, με στόχο να τρομοκρατήσει εργατικό λαϊκό κόσμο και να μη συνειδητοποιήσει τη δύναμή του, να μη χειραφετηθεί από τα κόμματα του κεφαλαίου.

Παρά τις φασιστικής έμπνευσης επιθέσεις, τα μέλη της ΚΝΕ, οι οπαδοί της, αταλάντευτα θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή θύελλα. Καλούμε τα παιδιά που κατά καιρούς έχουν εμπιστευθεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία της ΠΑΣΠ να βγάλουν συμπέρασμα, να φύγουν από αυτές τις δυνάμεις, να τις εγκαταλείψουν. Να μη φοβηθούν, να πιστέψουν στη δύναμή τους, να οργανώσουν την πάλη τους μέσα από την Επιτροπή Αγώνα.

Απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου και των κομμάτων του οι φοιτητές να παλέψουν στο πλευρό του ταξικού εργατικού κινήματος, να ισχυροποιήσουν το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, να στείλουν μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης αξιοποιώντας τις φοιτητικές εκλογές, ψηφίζοντας Πανσπουδαστική ΚΣ στις 19 Μάη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ