Παρασκευή 30 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» «χρεώθηκε» από χτες και η δικογραφία, για την αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ έστειλαν στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ», οι Ν. Μαζιώτης, Π. Ρούπα και Κ. Γουρνάς που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» και με την οποία αναλαμβάνουν την «πολιτική ευθύνη για συμμετοχή» στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση και ακόμα δηλώνουν ότι σε αυτήν συμμετείχε και «ο Λ. Φούντας που έπεσε νεκρός στη Δάφνη».

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ αποχή στις 5 Μάη αποφάσισαν χτες οι δικηγόροι της χώρας.

ΠΕΝΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ οι οποίοι είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισέβαλαν χτες στη 1 το μεσημέρι στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Θάνου Μωραΐτη, το οποίο βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μπόταση 11, στα Εξάρχεια. Με σφυριά και λοστούς προκάλεσαν υλικές ζημιές στο γραφείο, ενώ τραυματίστηκε και ένας υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να τους σταματήσει.

ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ του πρώην προέδρου και των μελών της ΔΕΚΑ από την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ