Παρασκευή 30 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΑΗ
Να ακουστεί δυνατή η φωνή του λαού

Με σχέδιο και προγραμματισμό, οι Κομματικές Οργανώσεις ετοιμάζουν το πλατύ άνοιγμα για την επιτυχία του

Χιλιάδες λαού θα πλημμυρίσουν στις 15 του Μάη την Αθήνα
Χιλιάδες λαού θα πλημμυρίσουν στις 15 του Μάη την Αθήνα
Σάλπισμα συστράτευσης στους εργατοϋπάλληλους, στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία, απευθύνει το ΚΚΕ, καλώντας τους να δώσουν δυναμικό και μαχητικό «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, που διοργανώνει το Κόμμα το Σάββατο 15 του Μάη, στις 12 το μεσημέρι, στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Το πανελλαδικό συλλαλητήριο αποτελεί αγωνιστικό σταθμό με ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία στην ανάπτυξη της πάλης του λαού, τόσο για να αποκρούσει τα αντιλαϊκά μέτρα, όσο και για να διατρανώσει τη διέξοδο από την κρίση προς όφελός του. Διέξοδος, που περνάει μέσα από την ανάπτυξη της λαϊκής αντεπίθεσης για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Ολο το επόμενο διάστημα, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ απ' άκρη σ' άκρη στη χώρα καταρτίζουν ένα πλούσιο και πολύμορφο πρόγραμμα, ώστε να φτάσει το αγωνιστικό κάλεσμα σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι δυνάμεις του ΚΚΕ ξεχύνονται στους τόπους δουλειάς και εκπαίδευσης, στις γειτονιές και στις αγορές, στέλνοντας πλατιά το μήνυμα: Ελάτε μαζί μας! Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός! Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος!

Κόντρα στην προπαγάνδα της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της, ότι τα αντιλαϊκά μέτρα είναι «προσωρινά» και «αναγκαία», ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, το ΚΚΕ αντιπαραβάλλει την ανάγκη μαζικοποίησης και ανάπτυξης ενιαίων ριζοσπαστικών αγώνων. Για να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή λαίλαπα, ώστε να διατρανωθεί ο άλλος δρόμος ανάπτυξης προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, το ΚΚΕ καλεί στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, υπογραμμίζοντας στο λαό: Μη ματώνεις για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Μόνο οι θυσίες στον αγώνα για τα λαϊκά δικαιώματα πιάνουν τόπο.

Στο πλαίσιο της πανεξόρμησης του Κόμματος, με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση», οι Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν περιοδείες και συγκεντρώσεις. Σήμερα Παρασκευή 30 του Απρίλη, στις 5.30 π.μ., περιοδεία θα γίνει στην «Bic Violex».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ