Κυριακή 2 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Πρωτομαγιά 2010 ΠΑΜΕ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
Κατεβάζουν τα ρολά στις 5 του Μάη

Αγωνιστικό κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για κλιμάκωση του αγώνα μαζί με την εργατική τάξη που απεργεί

Στους δρόμους κατεβαίνουν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί ΕΒΕ, που την Τετάρτη 5 του Μάη κλείνουν τα καταστήματά τους και μαζί με την εργατική τάξη κλιμακώνουν τον αγώνα τους για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη συναίνεση της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Την ώρα που η κρίση βαθαίνει και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν, τονίζεται στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών - Βιοτεχνών- Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ) για το κλείσιμο των καταστημάτων, όλοι αυτοί που ευθύνονται για τη σημερινή δύσκολη κατάσταση, το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις που τα υπηρετούν, μας καλούν σε νέες θυσίες για να ανακάμψει δήθεν η οικονομία της χώρας. Η Ελλάδα των αυτοαπασχολούμενων, των εργαζομένων και των φτωχών αγροτών - τονίζει η ΠΑΣΕΒΕ - δε χρωστάει τίποτε στα μονοπώλια και την ΕΕ. Αν θέλουν να σώσουν την οικονομία, να πάρουν από τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου.

Η ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις των διοικήσεων της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ, που προσπαθούν να εκτονώσουν την αγανάκτηση και την οργή των αυτοαπασχολουμένων και ανακοινώνουν κλείσιμο των καταστημάτων για μετά τις 12.30 το μεσημέρι, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι βάζουν πλάτες στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και κάνουν ό,τι μπορούν για να μην υπάρξει ενιαία, δυναμική και αποτελεσματική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση.

Για τα λαϊκά στρώματα, σημειώνει η ΠΑΣΕΒΕ, υπάρχει διέξοδος, είναι ο δρόμος ανάπτυξης που να ικανοποιεί τις ανάγκες του λαού. Είναι ο δρόμος της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας ενάντια στα μονοπώλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ