Σάββατο 8 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
10o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Ευχόμαστε δύναμη και πίστη στον ταξικό αγώνα

Μήνυμα της ΠΣΟ προς το 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Χαιρετιστήριο μήνυμα προς το 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ (που διαβάστηκε χτες από το προεδρείο στην έναρξη των εργασιών) απέστειλε η Γραμματεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Το μήνυμα έχει ως εξής:

«Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία χαιρετίζει το 10ο Συνέδριο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και ευχόμαστε στους νέους Ελληνες κομμουνιστές δύναμη και πίστη στον ταξικό αγώνα.

Είμαστε βέβαιοι ότι το Συνέδριό σας, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας, θα είναι ένα ακόμα θετικό βήμα στην πλούσια αγωνιστική ιστορία της οργάνωσής σας και του κόμματός σας. Θα δυναμώσει τους ταξικούς αγώνες των νέων εργαζομένων στην Ελλάδα και θα βοηθήσει στην ανασύνταξη του διεθνούς νεολαιίστικου κομμουνιστικού κινήματος.

Αγαπητοί σύντροφοι

Εκ μέρους των 72 εκατομμυρίων μελών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας που αγωνίζονται σε 110 χώρες των 5 ηπείρων, επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε την ΚΝΕ για τη βοήθεια που μας έδωσε από τον Γενάρη του 2006 όταν η ΠΣΟ μετέφερε την έδρα της στην Αθήνα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ΚΝΕ θα συνεχίσει αυτή τη διεθνιστική βοήθεια προς την ΠΣΟ ιδιαίτερα μπροστά στο 16ο Παγκόσμιο Συνδικαλιστικό Συνέδριο. Θα μας στηρίξει πολύμορφα ώστε το Διεθνές Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα να κάνει ένα νέο βήμα ποιοτικό και ποσοτικό.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ