Τετάρτη 12 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Σε καθοριστικό σημείο

Το σημαντικότερο ματς των πλέι οφ θα γίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Motion Team

Το σημαντικότερο ματς των πλέι οφ θα γίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Δυο... στροφές πριν από τη λήξη των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκα και η αγωνία μεγαλώνει, αφού ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά. Αναμφίβολα, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, αφού είναι στην κορυφή, όμως έχει δύσκολο έργο απέναντι στον δεύτερο Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του Αρη με την ΑΕΚ στο Χαριλάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (16.45 ΝΕΤ)

Οι γηπεδούχοι αν θέλουν να πιάσουν το δικέφαλο του βορρά και πάλι στην κορυφή πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Φαλήρου είπε μεταξύ άλλων: «Το τρίποντο είναι μονόδρομος αν θέλουμε να παραμείνουμε σε τροχιά κορυφής. Αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε σταθερά στα παιχνίδια όμως πιστεύω ότι έχουμε τα προσόντα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Οπλο μας, αναμφίβολα, θα είναι ο κόσμος μας».

Με ηθικό ακμαιότατον ο ΠΑΟΚ πάει στον Πειραιά με στόχο να πάρει μεγάλο αβαντάζ για την πρωτιά. Ο κόουτς των Σαλονικιών Φερνάντο Σάντος είπε: «Από εμάς εξαρτάται αν πάμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας μας που είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Σίγουρα, έχουμε καλή ψυχολογία και νομίζω ότι και με τη βοήθεια της τύχης μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, δε θα παίξουμε παθητικά. Πάμε για το καλύτερο που ασφαλώς είναι η νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως δεν το φοβόμαστε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός που χτες έμαθε ότι δεν μπορεί να ελπίζει στη βοήθεια του Σαβίνη για τον οποίο η σεζόν τελείωσε πρόωρα λόγω θλάσης. Τον αγώνα θα σφυρίξει Γ. Δαλούκας

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (19.00 ΣΚΑΪ)

Και οι δυο μονομάχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις λιγοστές ελπίδες τους για την κορυφαία συλλογική διοργάνωση που είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ όσο και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς δήλωσαν ότι και η ισοπαλία είναι σχεδόν σαν... ήττα. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τ. Κάκος.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 10, Ολυμπιακός 7, ΑΕΚ 5. Αρης 3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ