Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σκόνταψε η Βαλένθια

Μοιρασμένα ήταν τα συναισθήματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στα πρωταθλήματά τους. Η Βαλένθια, που συμμετέχει στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βαγιαδολίδ αλλά «κόλλησε» στο μηδέν χάνοντας και την πρώτη θέση από τη Λα Κορούνια. Από την άλλη, τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Στουρμ Γκρατς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι «μπέμπηδες», με γκολ των Σκόουλς (40') και Σόλσκερ (84') επικράτησαν της Τότεναμ, ενώ η ομάδα του Ιβιτσα Οσιμ ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πίνακα ύστερα από την εκτός έδρας νίκη της επί της Σάλτσμπουργκ με 1-2 για το αυστριακό πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ, που ως γνωστών είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, παρά τη νίκη της με 3-0 επί της Τσάρλτον, σκόρπισε γκρίνια για την εμφάνισή της, ειδικά παραμονές του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Η Αϊντχόβεν, αντίπαλος του ΠΑΟΚ, πήρε με δυσκολία την εκτός έδρας νίκη από τη Ρόντα με 2-1. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και τα δύο γκολ των νικητών πέτυχε ο... συνήθης σκόρερ, Ματέγια Κέζμαν.

Τέλος, η Λεβερκούζεν δεν άντεξε την πίεση της Μπάγερν Μονάχου και υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Γιάνκερ και Ελμπερ, σε κρίσιμα σημεία του αγώνα που αιφνιδίασαν τους αντίπαλους της ΑΕΚ (5' και 48').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ