Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Καλπάζει ο Φίλιππος

Με νίκη συνέχισε τις εγχώριες υποχρεώσεις του ο Φίλιππος Βεροίας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών. Οι Ημαθιώτες, αφού νίκησαν και τον ΒΑΟ με 26-22, έκαναν το «8 στα 8» και οδηγούν ύστερα από πολύ καιρό την κούρσα του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο δεύτερος του πίνακα, Δούκας, πέρασε εύκολο απόγευμα στα Βριλήσσια, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 35-22. Στην Κυψέλη, ο Πανελλήνιος δεν άφησε περιθώρια στον ΠΑΟΚ να ελπίσει σε θετικό αποτέλεσμα καθώς, αποδίδοντας καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε στη νίκη με 30-21. Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στον Βύρωνα, όπου ο Αθηναϊκός, πήρε μια μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού με 23-19, που του έδωσε πνοή στη βαθμολογία και έβαλε σε σκέψεις για τη συνέχεια το σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στη Ν. Ιωνία, οι Σχ. Ξυνή γνώρισαν για 8η αγωνιστική την ήττα, αυτή τη φορά από το ΣΑΚΑ με 23-11, που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη για την ομάδα του Χρήστου Γεροδήμου. Τέλος, στην Κατερίνη, ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε του Αρχελάου με 29-25, σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Φίλιππος Β. 16, Δούκας 14, Πανελλήνιος 12, Κιλκίς 12, Ιωνικός 10, Βριλήσσια, Αθηναϊκός 8, Αρχέλαος 6, ΠΑΟΚ 4, ΣΑΚΑ 4, ΒΑΟ 2, Σχ. Ξυνή 0.

Με ήττα (35-13) έκλεισε τις υποχρεώσεις της η εθνική ομάδα των γυναικών για τα προ-προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος απέναντι στην αντίστοιχη της Σλοβακίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη ήττα, καθώς στο πρώτο αγώνα της Αρτας, οι Σλοβάκες είχαν επικρατήσει με 33-24.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ