Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • Η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου δημιούργησε ηλεκτρονική σελίδα στο Ιντερνετ με διεύθυνση WWW.greekchess.com/essp. Ο σκοπός της σελίδας είναι να παρουσιάζονται οι δραστηριότητες της ΕΣΣΠ και των σωματείων της περιοχής, καθώς και μέσα από αφιερώματα σε πολύ μεγάλους σκακιστές να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους σκακιστές και κυρίως στους νέους, να διδαχθούν από τις παρτίδες τους.

Στην ηλεκτρονική σελίδα παρουσιάζονται οι νομοί Αχαΐας - Ηλείας και υπάρχουν αφιερώματα στις πιο σημαντικές πόλεις οι οποίες αποτελούν και σκακιστικά κέντρα, όπως: Πάτρα, Καλάβρυτα, Αίγιο, Πύργος, Αρχαία Ολυμπία και Ρίο. Επίσης, παρουσιάζονται όλα τα σωματεία της περιοχής, όπου αναφέρονται ιστορικά στοιχεία, οι δραστηριότητές τους, καθώς και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Στη σελίδα υπάρχουν ακόμα: Στήλη για το σχολικό σκάκι, παρτίδες όλων των παγκόσμιων πρωταθλημάτων, παρτίδες όλων των διεθνών τουρνουά που έγιναν στην Ελλάδα το 2000 και παρουσίαση του GM και πρωταθλητή Ελλάδας 2000 Χριστόδουλου Μπανίκα, αφιέρωμα στον Αμερικανό ισχυρό σκακιστή Π. Μόρφι, κ.ά.

Δημιουργός και υπεύθυνος για το Site της ηλεκτρονικής σελίδας της ΕΣΣΠ, είναι ο Χάρης Σιέμπος.

  • Συνεχίζονται οι αγώνες του σκακιστικού τουρνουά «Φάρος 2000» που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ενωση Τυφλών Αθλητών και ο Φάρος Τυφλών Ελλάδας.

Αγωνιστικός χώρος, με ελεύθερη είσοδο, είναι το εντευκτήριο του Φάρου Τυφλών, Αθηνάς 17 - Καλλιθέα (εξυπηρετούν τα λεωφορεία 126, Α2, Β2, 910 από Ακαδημία και 911 από ΗΣΑΠ Καλλιθέας). Οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρα 5 - 9: Μεθαύριο Τρίτη 12-12-2000 θα παιχτεί ο 5ος γύρος. Διαιτητής είναι ο Ι.Μ. Ανδρέας Κοφίδης και διευθυντής αγώνων Ο/Μ Ν. Καλέσσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ