Τρίτη 18 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Σταθερά στο τιμόνι η ΔΑΣ

Στο τιμόνι της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αρκαδίας, αναδείχτηκαν εκ νέου οι ταξικές δυνάμεις της ΔΑΣ στις εκλογές που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια στελεχών του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού και της μεγαλοεργοδοσίας να «εκτοπίσουν» από την ηγεσία την ΔΑΣ.

Συγκεκριμένα, η ΔΑΣ συγκέντρωσε 165 ψήφους, έναντι 154 της Ανεξάρτητης Κίνησης. Με ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των οικοδόμων στις αρχαιρεσίες και τονίζει πως «το αποτέλεσμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν πέρασαν τα σχέδια του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού και της μεγαλοεργοδοσίας, που χρησιμοποιώντας ακόμα και μηχανισμούς μαφίας και ασφάλειας προσπάθησαν να αλώσουν το συνδικάτο».

Καταλήγοντας, τονίζει: «Είναι ανάγκη ακόμα πιο μαζικά και αγωνιστικά οι οικοδόμοι εργάτες να συσπειρωθούν στο συνδικάτο για να δυναμώσει η πάλη στα δύσκολα που ζούμε, στα πιο δύσκολα που έρχονται. Για να παίζει το συνδικάτο πρωτοπόρο ρόλο στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ