Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΩΤΣΟΣ
Σχέσεις ΕΠΟ - Ενώσεων

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι σχέσεις ΕΠΟ και Ενώσεων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για να βγει το ποδόσφαιρο της χώρας μας από τη μιζέρια, την αναξιοπιστία και το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί μέχρι το λαιμό τα τελευταία χρόνια. Η ΕΠΟ με τη σημερινή της μορφή, δε νομίζουμε ότι είναι σε θέση να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Πώς πιστεύουμε εμείς, ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα;

Με μια Ομοσπονδία, που κύριο μέλημα και στόχος της θα είναι η ειλικρινής και στενή συνεργασία της σε όλους τους τομείς με τις Ενώσεις της χώρας. Κοινός σχεδιασμός και δράση σε όλα τα επίπεδα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ερασιτεχνικού και επαγγελματικού, που για μας θεωρείται ενιαίο. Αξιοποίηση των πολύπειρων στελεχών των Ενώσεων σε θέσεις κλειδιά της Ομοσπονδίας (Επιτροπές της).

Αποκέντρωση και χορήγηση αρμοδιοτήτων στην περιφέρεια κόντρα στα οποιαδήποτε συμφέροντα του αδηφάγου κέντρου. Αμεση και αμφίπλευρη ενημέρωση ΕΠΟ - Ενώσεων για όλα τα δρώμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σεβασμός και άμεση εφαρμογή από την ΕΠΟ των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των Ενώσεων - Μελών της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ