Παρασκευή 11 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καταρρέει ο Μέσι λόγω ... FIFA

Πληθαίνουν συνεχώς οι φωνές διαμαρτυρίας κατά της FIFA και της τακτικής που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια, των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων κυρίως για λόγους κέρδους δικού της και των πολυεθνικών που συνεργάζονται με τη μορφή της χορηγίας. Οι περισσότεροι παίκτες και μάλιστα οι λεγόμενοι πρωτοκλασάτοι έχουν φθάσει στα όριά τους αφού πλέον τα διαστήματα ξεκούρασης είναι σχεδόν ανύπαρκτα εξαιτίας των υποχρεώσεων με τους συλλόγους τους ή τα εθνικά τους συγκροτήματα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του γυμναστή της εθνικής Αργεντινής να καταφερθεί εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με αφορμή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αυτή τη στιγμή, Λιονέλ Μέσι. Ο Φερνάντο Σινιόρι σε δηλώσεις στο ισπανικό ηλεκτρονικό σάιτ «SPORT» έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους παράγοντες της FIFA, ο Μέσι είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση λόγω των πολλών φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η κατάστασή του είναι μη ...αναστρέψιμη:

«Ο Μέσι είναι ήδη εξουθενωμένος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ζημιά έχει ήδη γίνει και είναι μη αναστρέψιμη. Είναι τόσο κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια. Η FIFA νοιάζεται για τους έλεγχους αντιντόπινγκ, αλλά δεν τους νοιάζει αν οι ποδοσφαιριστές δίνουν 70 παιχνίδια το χρόνο και χρειάζεται να κάνουν μεγάλα ταξίδια. Δε νοιάζονται επίσης αν καταρρεύσουν από τα τόσα ματς» δήλωσε ο Σινιόρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ