Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»
Η ουσία είναι η ζωή

Το πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας με την παροχή υπηρεσιών σε εξαρτημένους και στις οικογένειές τους, ξεκινάει τον Ιούνη με παρεμβάσεις σε κεντρικές πλατείες της πόλης, συνεχίζει τον Οκτώβρη σε διαβάσεις της Αθήνας και κορυφώνει τη γιορτή με εκθέσεις, καλλιτεχνικές παραστάσεις και εικαστικές παρεμβάσεις την τελευταία βδομάδα του Νοέμβρη.

Το πρόγραμμα για τον Ιούνη έχει ως εξής:

  • 18/6: Στο Μοναστηράκι με περίπτερα ενημέρωσης (7.30 μ.μ.) και χάπενινγκ από κρουστά και παντομίμα.
  • 25/6: Στο Θησείο με περίπτερα ενημέρωσης (7:30 μ.μ.) και θεατρική παράσταση καραγκιόζη «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος όφις» (9 το βράδυ).
  • 26/6: Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, 11 π.μ. - 7 μ.μ. εκθέσεις κεραμικής, μάσκας, κούκλας, φωτογραφίας, γραφιστικής, ζωγραφικής.

Η «ΔΙΑΒΑΣΗ» είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών, άνω των 21 ετών, ανήκει στο ΚΕΘΕΑ, παρέχει άμεσα και δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης, χωρίς τη χορήγηση υποκατάστατων. Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού: 210.8626.761. Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης: 210.8612.604.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ