Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και αντιλαϊκή πολιτική και δούλεμα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ο Πεταλωτής για τις κυβερνητικές επιδόσεις! «Είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει», ανακοίνωσε περήφανα...

Για την ακρίβεια, εννοεί τους στόχους που έθεσαν μαζί με την ΕΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον ΣΕΒ, τους εφοπλιστές και όσους άλλους ευνοούνται.

Δηλαδή όλους, εκτός από τον ελληνικό λαό. Που ούτε ποτέ έθεσε τέτοιους στόχους, ούτε ποτέ ρωτήθηκε και, πολύ περισσότερο, ...δε θέλει να τους πετύχει.

Θα ήταν, άλλωστε, παράλογο για οποιονδήποτε να θέλει να πετύχει το στόχο της ...μείωσης του μισθού και της σύνταξής του, της αύξησης της φορολογίας του, της ιδιωτικοποίησης κάθε δημόσιας περιουσίας και, βέβαια, της καταστροφής της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Εν ολίγοις, οι στόχοι που θέλει να πετύχει η κυβέρνηση ...είμαστε εμείς! Και δε βαράει με σφεντόνες και αεροβόλα, βαράει με πολυβόλα και κανόνια.

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ με τον καύσωνα είναι βέβαιο ότι δε θα περάσει ανεκμετάλλευτη από τους κυβερνώντες. Να αναμένετε τις επόμενες μέρες τον Γ. Λοβέρδο να μας αναλύει ότι ήταν στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Θα μας πει ότι οι απεσταλμένοι της «τρόικας» προέρχονται από βόρειες χώρες και ότι η νέα διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης είναι να διαπραγματεύεται μαζί τους το μεσημέρι, προκειμένου να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις της.

Κι αν δε σας φαίνεται ...σοβαρή προσέγγιση αυτή για έναν υπουργό Εργασίας, αναρωτηθείτε αν ήταν σοβαρά αυτά που μας έλεγε μέχρι τώρα. Ξέρετε, τα περί «επιχειρημάτων» και «ερμηνειών» του μνημονίου, που εδώ και καιρό γνωρίζουν και έχουν συμφωνήσει.

ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΚΟΙ» και «ανεύθυνοι» οι προμηθευτές του Δημοσίου, σύμφωνα με την υπουργό Υγείας και φταίνε για την κατάσταση των νοσοκομείων και αυτοί...


Γρηγοριάδης Κώστας

Να υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη δημιουργία ενός δημόσιου φορέα για τις ανάγκες των νοσοκομείων, ώστε να μην έχουμε ανάγκη αυτούς τους ...κατεργάρηδες;

Μπα! Κάτι τέτοιο δε θα ήταν ...σύγχρονο, ε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ