Πέμπτη 17 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΥΓΕΙΑ
Ζητούν αναβάθμιση της επίθεσης;

Οτι «στηρίζει μορφές δράσης, που πυκνώνουν την αγωνιστική πορεία των μισθωτών και συνταξιούχων για την προστασία των δημοσίων αγαθών, την αναβάθμιση της δημόσιας πολιτικής», σημείωνε η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την προχτεσινή κινητοποίηση που έκανε η ΟΕΝΓΕ, καλώντας σε συντονισμό για τα προβλήματα στην υγεία. Δηλαδή, τι λένε; Οτι η κυρίαρχη πολιτική, δηλαδή αυτή που ξεθεμελιώνει κάθε εργατικό, λαϊκό δικαίωμα, θέλει ... αναβάθμιση και όχι ανατροπή.

Είναι πολλά αυτά τα, καθημερινά, παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι, ειδικά αυτήν την ώρα που η επίθεση του κεφαλαίου γίνεται όλο και πιο σφοδρή, είναι κρίσιμο ζήτημα να διακρίνει η εργατική τάξη εχθρούς και φίλους. Να απομονώσει οριστικά τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο ότι για την κινητοποίηση αυτή, το σύνθημα της ΟΕΝΓΕ ήταν «προασπιζόμαστε το δημόσιο σύστημα Υγείας, προασπιζόμαστε τα δημόσια αγαθά». Δηλαδή ... δεχόμαστε τη σημερινή άθλια κατάσταση στα νοσοκομεία.

Μία είναι η βάση ταξικού συντονισμού και ενίσχυσης της πανεργατικής πάλης που πρέπει να διαλέξουν οι εργαζόμενοι: η υπεράσπιση των δικών τους σύγχρονων αναγκών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ