Παρασκευή 18 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Μαζί με το ΠΑΜΕ στις 23 Ιούνη

Αγωνιστικό κάλεσμα αντίστασης στην κατεδάφιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, απευθύνει η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) για τις 23 του Ιούνη με πανελλαδικά συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα, σημειώνει: «Η κυβέρνηση υλοποιώντας το μνημόνιο που έχει συνυπογράψει με την ΕΕ και το ΔΝΤ, προχωρά στην ολοκλήρωση της σφαγής των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.

Τα δισεκατομμύρια που πληρώσαμε και πληρώνουμε στα ασφαλιστικά Ταμεία, πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες των Τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων. Αυτούς θέλουν να προστατέψουν, όταν μιλάνε για κίνδυνο χρεοκοπίας.

Οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι δεν έχουν καμία ευθύνη για τα χρέη και τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, που χειροκροτεί και στηρίζει ο ΣΕΒ και το μεγάλο κεφάλαιο. Τα μέτρα για το ασφαλιστικό σε συνδυασμό με την αύξηση της φορολογίας, τη μείωση μισθών και συντάξεων καταδικάζουν σε εξαθλίωση και χρεοκοπία τα λαϊκά στρώματα, εργαζόμενους και μικρούς ΕΒΕ.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία και όλους τους αυτοαπασχολούμενους, σε ξεσηκωμό, για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έγκλημα. Να παραμερίσουν τις συμβιβασμένες Συνδικαλιστικές ηγεσίες που με τη στάση τους στηρίζουν την κυβέρνηση, και να δώσουν Αγωνιστικό παρών μαζί με τους εργαζόμενους και το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ