Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης Ανδρου, με ομιλητές τους πανεπιστημιακούς καθηγητές Γ. Μπαμπινίωτη και Ν. Ζία, παρουσίασε χθες το βράδυ το βιβλίο της Κατερίνας Κορρέ - Ζωγράφου «Ανδρος: Παραδοσιακή ζωή και Τέχνη».
  • Οι εκδόσεις «Προσκήνιο» και το Ιδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης», παρουσιάζουν σήμερα (7μμ) στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) το βιβλίο - ντοκουμέντο του Ανδρέα Λεντάκη «Το παρακράτος και η 21η Απριλίου».
  • Τα «Νέα Σύνορα» Α. Α. Λιβάνη παρουσιάζουν σήμερα (12μ) στην Παλιά Βουλή το βιβλίο του Γιάννη Καψή «Και ο παράδεισος αμάρτησε - Ενα πολιτικό θρίλερ».
  • Οι εκδόσεις Παπαδήμα θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Ζακλίν ντε Ρομιγύ«Ο Θουκυδίδης και ο Αθηναϊκός ιμπεριαλισμός» στο βιβλιοπωλείο τους (Ιπποκράτους 8), στις 9/12, 1 μμ. Θα μιλήσουν ο Ανδρέας Παναγόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και η μεταφράστρια του βιβλίου Λύντια Στεφάνου. Στις 14/12 (7μμ) επίσης στο βιβλιοπωλείο τους, θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Γεωργίου Σταϊνχάουερ, «Ο πόλεμος στην Αρχαία Ελλάδα». Θα μιλήσουν ο Γ. Χριστοδούλου, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συγγραφέας.
  • Οι εκδόσεις Πατάκη θα παρουσιάσουν στο βιβλιοπωλείο τους (Ακαδημίας 65) στις 9/12 (7μμ) το μυθιστόρημα του Μάνου Κοντολέων, «Ιστορία ευνούχου» και στις 11/12 (7μμ) τη σειρά της Μάρως Λοΐζου, «Το θαύμα του κόσμου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ