Σάββατο 19 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ: Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο αντιαρματικός εκτοξευτής ρουκετών που βρέθηκε στο κρησφύγετο της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» στην Κυψέλη, χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας το Γενάρη του 2007. Για την ταυτοποίηση των ευρημάτων, έγινε παραγγελία 12 ρουκετών από το εξωτερικό, ενώ πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές βολές με τον αντιαρματικό εκτοξευτήρα που εντοπίστηκε στo διαμέρισμα της Κυψέλης. Στο σπίτι στην Κυψέλη, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν εντοπιστεί στις 19 Απρίλη 2010, εκτός από τον εκτοξευτήρα ρουκετών, πέντε ρουκέτες, δύο πυροβόλα όπλα, ένα υποπολυβόλο ΜΡ5, τρεις χειροβομβίδες, φορέας αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και μασούρια εκρηκτικού υλικού.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ:Φωτιά εκδηλώθηκε χτες στις 18.45 σε δασική έκταση στην περιοχή του Αμαργιανού στην Αργολίδα. Στο σημείο επιχειρούσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 14 ατόμων, ενώ δύο αεροσκάφη «Καναντέρ» πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού. Η φωτιά δεν απειλούσε κατοικημένες περιοχές. Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση, σε δύσβατο σημείο, βρίσκονταν σε εξέλιξη στην Τριταία της Φωκίδας μέχρι αργά χτες το βράδυ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδύνευαν κατοικημένες περιοχές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ:Η κατασκευή δεύτερου υπογείου σε κατοικίες ακόμη και όταν προορίζεται για γκαράζ απαγορεύεται, αν δεν προσμετράται στο συντελεστή δόμησης, σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που ελήφθη σε διάσκεψη. Ετσι, το ΣτΕ ακυρώνει οικοδομική άδεια της Πολεοδομίας Καπανδριτίου, που επέτρεπε την ανέγερση διώροφης μονοκατοικίας με δύο υπόγεια στην Ροδόπολη Αττικής. Στο Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει κάτοικοι της περιοχής ζητώντας να ακυρωθεί η οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 2000 και επέτρεπε την κατασκευή δυο υπογείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ