Τετάρτη 23 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 23 ΙΟΥΝΗ 2010
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΕΡΤ
Πρωτοστατούν στην «εξαφάνιση» των αγώνων

Σε αφισοκυνηγητό επιδίδεται ο Δήμος της Αθήνας. Εθαψε την απεργία η ΕΡΤ, με εντολή της κυβέρνησης

Σε πρωταγωνιστές για την «εξαφάνιση» της σημερινής απεργίας που έχουν προκηρύξει εκατοντάδες συνδικάτα, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα σε όλη τη χώρα, αναδείχθηκαν ο Δήμος της Αθήνας και η ΕΡΤ, όπως καταγγέλλει με ανακοινώσεις της και η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Ετσι σε χτεσινή της ανακοίνωση καταγγέλλει το δήμο «που από το πρωί έχει επιδοθεί σε άγριο κυνηγητό του ΠΑΜΕ ξηλώνοντας τις αφίσες που προπαγανδίζουν την 24ωρη απεργία στις 23 Ιούνη. Ο δήμος με χέρια και με πόδια στηρίζει τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αλλωστε αυτό έκανε πριν, αυτό κάνει και τώρα. Η έγνοια του είναι η στήριξη της αντεργατικής πολιτικής που στοχεύει στην αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Οι εργαζόμενοι όταν έρθει η ώρα, και είναι κοντά, να μην ξεγελαστούν και να θυμηθούν τη στάση της. Να τιμωρήσουν δεόντως την πλειοψηφία του δήμου γιατί είναι επικίνδυνη και στρέφεται ενάντια στα συμφέροντά τους».

Επιπλέον, με άλλη ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία τονίζει: «Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη διοίκηση της ΕΡΤ και τον υπουργό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Πεταλωτή, που με εντολή τους έθαψαν στην κυριολεξία την απεργία στις 23 Ιούνη που πραγματοποιούν δεκάδες Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα. Καταλαβαίνουμε τη στάση τους. Τους ενοχλεί η στάση του ΠΑΜΕ.

Να είναι σίγουροι πως ό,τι και αν κάνουν η απεργία και οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα είναι πετυχημένες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ