Τετάρτη 23 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ στη λαιμητόμο των κερδών
  • Επίκαιρη Ερώτηση της Αλέκας Παπαρήγα στον πρωθυπουργό, για τις αντιδραστικές ανατροπές στο Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά
  • ΚΚΕ: Οι ελιγμοί της κυβέρνησης να πέσουν στο κενό. Η οργή να εκφραστεί σε δύναμη κατά του αντιδραστικού μνημονίου κυβέρνησης - τρόικας - μεγαλοεπιχειρηματιών. Τώρα είναι ώρα ευθύνης, ώρα πανεργατικού ξεσηκωμού και αντεπίθεσης

MotionTeam

  • Ελιγμοί της κυβέρνησης είναι ορισμένες επουσιώδεις αλλαγές στο Εργασιακό, που δε θίγουν στο ελάχιστο την ουσία του εργατοκτόνου νομοσχεδίου, προκειμένου να προωθήσει το σύνολο των εργοδοτικών αξιώσεων, να ξεγελάσει το λαό και να νομιμοποιήσει τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα.
  • Ηδη έχει δημοσιοποιήσει τις θέσεις της για τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων, δίπλα στα αντιασφαλιστικά μέτρα για τον ιδιωτικό τομέα, με την υπαγωγή τους από το 2015 στο ενιαίο Ταμείο Μισθωτών. Ενιαία είναι η αντιασφαλιστική καρμανιόλα.
  • Στις εργαζόμενες γυναίκες «εξισώνονται» τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης με τους άντρες, στο 65ο έτος. Τις μητέρες ανήλικων παιδιών τις υποχρεώνουν να δουλέψουν 15 ολόκληρα χρόνια παραπάνω, ενώ τις εργαζόμενες με παιδί με αναπηρία άνω του 50% τις φορτώνει με ακόμα 10 χρόνια δουλειάς.

ΣΕΛ.  3,    6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ