Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στόχος οι εντυπώσεις

Μ' αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η «μάχη» εντυπώσεων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απαντώντας στις καταγγελίες Μητρόπουλου περί έμμεσης χρηματοδότησης της ΠΑΕ Πανιωνίου, μέσω του ερασιτέχνη, η ΓΓΑ ενημερώνει ότι η σχετική απόφαση υπογράφτηκε από τον Α. Φούρα και υλοποιήθηκε 22 του Σεπτέμβρη και όχι τέλη Νοέμβρη όπως είχε ισχυριστεί ο πρόεδρος στην ΕΠΑΕ θέλοντας να τη συνδέσει με τις επιλογές (εναντίον της) Μπέου.

Ανταπαντώντας η λίγκα, «ξεχνάει» ν' αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και θέτει νέο στις ίδιες βάσεις (κατακριτέα γι' αυτήν η στάση της ΓΓΑ). Μιλάει για επιλεκτικές υλοποιήσεις από το νυν υφυπουργό, Γ. Φλωρίδη, αποφάσεων του προκατόχου του, τα χρωστούμενα στην ΕΠΟ και επιλεκτική αντιμετώπιση κάποιων ΠΑΕ. Επίσης, κωλυσιεργία του υφυπουργού στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας όπου υποστηρίζει η ΕΠΑΕ πως εμπλέκεται ο Πανιώνιος.

Στο μεταξύ, αναφορικά με την κήρυξη του Πανιωνίου σε πτώχευση λόγω χρεών, η ΕΠΑΕ του ζήτησε ως σήμερα στις 17.00 να εξασφαλίσει κάποιες δικαστικές προϋποθέσεις που δε θα θέσουν υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Η «κυανέρυθρη» εταιρία, από χτες, ξεκίνησε τις διαδικασίες και όπως ανέφερε ο νομικός της σύμβουλος, Π. Καϊμακάμης, «δε θ' αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα». Εδώ να επισημάνουμε πως οι νεοσμυρνιώτες αποδίδουν το θέμα (οφειλές, πτώχευση) σ' ανθρώπινο λάθος. Σήμερα επίσης, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Αχ. Μπέος, δίνει νέα συνέντευξη Τύπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ