Κυριακή 27 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Στην Κωνσταντινούπολη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας βρίσκεται, από την Παρασκευή, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η Αλέκα Παπαρήγα είχε χτες διμερείς συναντήσεις με την ηγεσία του ΚΚ Τουρκίας.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται έως σήμερα και η αποστολή των 50 πρωτοπόρων συντρόφων από τις Οργανώσεις Πελοποννήσου, Πειραιά, Αττικής και Αθήνας, που διακρίθηκαν στο πλαίσιο της άμιλλας για την τελευταία Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Προς τιμήν της ελληνικής αντιπροσωπείας, το ΚΚ Τουρκίας θα διοργάνωνε χτες το απόγευμα διεθνιστική βραδιά αλληλεγγύης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ναζίμ Χικμέτ», με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, όπου θα βραβεύονταν οι πρωτοπόρες οργανώσεις της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Η υποδοχή του ΚΚ Τουρκίας στους Ελληνες κομμουνιστές ήταν συγκινητική και αποτύπωσε τη στενή συντροφική σχέση των δύο Κομμουνιστικών Κομμάτων, που αντιπαλεύουν, το καθένα μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της χώρας του, την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Αναλυτικό ρεπορτάζ από την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, στο φύλλο του «Ρ» την Τρίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ