Κυριακή 27 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΠΟΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤ.

Αν ορίσεις σαν λογική της χελώνας το περπάτημα, τότε, ακόμα και του σπουργιτιού το πέταγμα μοιάζει με παραλογισμό. Πόσο μάλλον του αετού. Στον φίλο αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΑΪΣΚΑ, που με τον χαμό του την ημέρα των γενεθλίων του, στις 24 Ιούνη 2010, σε ηλικία 55 ετών, φτώχυνε σε σεμνότητα τον Πειραιά.

Στη μνήμη του ο σ. Γιώργος Παπούλιας και η σύζυγός του και συνεργάτης του, Κορίνα Ανδριωμένου, προσφέρουν στο Κόμμα που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε, 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΠ.

  • Οι εργαζόμενοι της ΚΟ.ΔΕΠΑΠ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά), αποχαιρετούν τον εξαίρετο νομικό και σπάνιο άνθρωπο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΑΪΣΚΑ και τον ευχαριστούν για τη συμβολή του στη δικαίωση των αγώνων τους για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΥΡΙΚΟΥ, από τον Παλαμά Καρδίτσας, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας (19-05-2010), οι σύντροφοί του, από την ΚΟΒ Μπαρός Σουηδίας , Θωμάς Μούντζιας, Σωτήρης Τσαντίκος και Βασίλης Κωνσταντούλας, από την Αστρίτσα Καρδίτσας, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Παλαμά του ΚΚΕ, 60 ευρώ αντί στεφάνου.

***

ΦΩΤ.

Σήμερα, 27 Ιούνη 2010, συμπληρώνονται 8 χρόνια που ο αξέχαστος σύντροφός μας ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΣΟΣ, «έφυγε» από κοντά μας, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στη σύντροφό του και τα παιδιά του. Σ' όλη του τη ζωή έμεινε πιστός στις αρχές και στα ιδανικά του ΚΚΕ και ήταν παρών σ' όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες του Κόμματός μας. Ηταν σωστός σύντροφος και πατέρας.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΝΕ Ν. Δωδεκανήσου.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του σ/φου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, γιου των συντρόφων μου Θύμιου και Μαρίας, προσφέρω 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΥΠΕΣΔΑ.

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο φίλος, σύντροφος και συναγωνιστής τους

Γεώργιος Φυντικάκης.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΙΚΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ