Τρίτη 29 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 29 ΙΟΥΝΗ 2010
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει νέα προβοκάτσια

Τους προβοκατόρικους μηχανισμούς που επιστρατεύονται, για να χτυπηθούν οι εργατικοί αγώνες, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, αναδεικνύοντας την ανάγκη ολόπλευρης επαγρύπνησης.

Ανάλογες παρεμβάσεις έχουν κι άλλες φορές κάνει οι ταξικές δυνάμεις. Στην απεργία της 20ής Μάη, από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης στην Αθήνα, είχαν καταγγείλει, μεταξύ άλλων, «τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Καρατζαφέρη, για οργανωτή προβοκατόρικων ομάδων. Στρατολογεί, χρησιμοποιεί και εκπαιδεύει ομάδες, με στόχο να προκαλούν στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Αυτό επιχείρησε να κάνει μαζί με άλλα κυκλώματα προβοκατόρων στην προηγούμενη απεργία, στο Σύνταγμα. Τίμιοι άνθρωποι μέσα από τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ. μας ενημέρωσαν γι' αυτές τις βρώμικες ενέργειες του Καρατζαφέρη». Στις 4 Ιούνη είχαν καταγγείλει ότι «τα όρια της προβοκάτσιας σε βάρος του ΠΑΜΕ αγγίζει η κίνηση κάποιων μηχανισμών με επικεφαλής έναν ονόματι Βιτάλη, να ονομάσει τη νεοϊδρυθείσα κίνησή του ΠΑΜΕ (Πατριωτικό Μέτωπο). Στην ουσία, χρησιμοποιούν το λογότυπο του Πανεργατικού Μετώπου, του ταξικού κινήματος για να χτυπήσουν το οργανωμένο ταξικό κίνημα, για να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, να τους μπερδέψουν».

Σε χτεσινή της ανακοίνωση, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ «καταγγέλλει και προειδοποιεί ότι ακόμη μια προβοκατόρικη ενέργεια βρίσκεται σε εξέλιξη σε βάρος του ταξικού κινήματος. Επιχειρούν διάφοροι μηχανισμοί να καπηλευτούν τον τίτλο του ΠΑΜΕ και την αγανάκτηση των εργαζομένων. Καλούν τους εργαζόμενους να βρεθούν στη Βουλή με άλλο πλαίσιο από αυτό του ΠΑΜΕ, με άλλους στόχους που εξυπηρετούν τα σχέδια της κυβέρνησης και του κεφαλαίου. Οπως έκαναν και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 5 Μάη. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να μη δώσουν καμία σημασία σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις διαφόρων υπηρεσιών. Μαζικά να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα στις 11π.μ.»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ