Τετάρτη 7 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στην Αυστρία για το χτίσιμο

Στο Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται από χτες η ΑΕΚ. Στην Αυστριακή πόλη βρίσκονται 28 ποδοσφαιριστές (Σάχα, Λούκατς, Μοσχονάς, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Εντερ, Παυλής, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου, Νταντόμο).

Στην προετοιμασία δε συμμετέχουν οι Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο, που παρέμειναν για προπονήσεις στην Αθήνα. Επίσης, ο Αραούχο, οι σχέσεις του οποίου με την ΠΑΕ είναι σε άσχημο σημείο. Μετά την απαίτησή του να μείνει ελεύθερος και τη μη προσέλευσή του σε 2 προπονήσεις. Του καταβλήθηκε το ποσό που του οφειλόταν (περίπου 50.000 ευρώ) κλήθηκε σε απολογία, ενώ από τη διοίκηση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο καταγγελίας στη ΦΙΦΑ.

Στις δηλώσεις του, πριν την αναχώρηση ο Μπάγεβιτς, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η ατμόσφαιρα και η προπόνηση είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ