Τετάρτη 7 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 - 3
Πορτοκαλί πανηγύρια

«Επιστροφή στο... μέλλον» για την Ολλανδία. Υστερα από έναν ενδιαφέροντα αγώνα κέρδισε την Ουρουγουάη με 3 - 2 (18' Φαν Μπρόνκχορστ, 70' Σνάιντερ, 74' Ρόμπεν - 41' Φορλάν, 90+ Μ. Περέιρα) και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του 19ου Μουντιάλ. Οι «οράνιε» απέκτησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 1978.

Οπως δείχνει και το τελικό σκορ η αναμέτρηση δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη για τους νικητές. Ηταν το φαβορί και δικαίωσαν τον τίτλο τους αλλά η «σελέστε», όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν μαχητική και προσπάθησε όσο μπορούσε. Ομως, αυτό δεν της ήταν αρκετό και θα αρκεστεί στο μικρό τελικό. Οι Ολλανδοί πέτυχαν την 6η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση και δικαιωματικά βρίσκονται στον τελικό.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Γκοντίν, Γκαργκάνο, Βικτορίνο, Καβάνι, Φορλάν (84' Φερνάντες), Α. Περέιρα (78' Αμπρέου), Πέρεζ, Μ. Περέιρα, Ρίος, Κάσερες

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Κάουτ, Φαν Πέρσι, Σνάιντερ, Ρόμπεν (90' Ελία), Μπουλαρούζ, Ντε Ζέου (46' Φαν Ντε Φάαρτ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ