Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

ΣήμεραΚυριακή

- Από τις ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ στην ταβέρνα «Το Αμπελόφυλλο», Σαμοθράκης 3 και Λέλας Καραγιάννη, στις 10.30 το πρωί, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την ΚΟΒ Πετραλώνων του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Μαυρέλι». Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Κυδάδειο στη Μύρινα (πλατεία ΚΤΕΛ), με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ, στις 10.30 το πρωί, σε αίθουσα της Βιοτεχνικής Εκθεσης του Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου), με ομιλήτρια την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την ΚΟΒ Χολαργού του ΚΚΕ, στις 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δημαρχείου Χολαργού, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την ΚΟΒ Αγίας Σοφίας του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Καλιφόρνια» (Αρτεμισίου και Παλαμηδίου), με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα τιμηθούν βετεράνοι κομμουνιστές της περιοχής.

- Από την Κομματική Οργάνωση Χορτιάτη της ΚΟΘ του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα, με ομιλητή τον Χρήστο Κόφφα, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Από την ΤΟ Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στις 7 μ.μ. στην Καφετερία στη Θέρμη.

- Από την ΤΟ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Καλαμαριάς.

Αύριο Δευτέρα

- Από την ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο παλιό Δημαρχείο στην πλατεία Ηρώων, με ομιλήτρια την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ στο κινηματοθέατρο «Λουίζα», στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Ζωγράφου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Ανακρέοντος 60), με ομιλήτρια την Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Νέων Λιοσίων (Ιλίου) του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Μάκη Μαΐλη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από τις ΚΟ Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στα ΚΑΠΗ στην οδό Πλαστήρα, δίπλα στη ΔΕΗ, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, με ομιλητή τον Δημήτρη Κρεωνά, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στη Νομική Σχολή στο αμφιθέατρο Σβώλου, με ομιλητή τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την ΚΟΒ Εκτελωνιστών της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στον Πειραιά (πλατεία Κοραή).

Στις 12 Δεκέμβρη

- Από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ στην ταβέρνα «Θράκα» Φαρών 176 (σύσκεψη - γλέντι προς τιμήν του Συνεδρίου). Θα μιλήσει ο Φώτης Ρηγανάκος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ