Σάββατο 10 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΓΕΡΜΑΝΟΣ»: Σε σύσκεψη για συζήτηση και οργάνωση της δράσης τους καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου στον Ομιλο «Γερμανός» ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιούλη στις 9 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη).

ΕΑΣ: Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων που τους χρωστά η εργοδοσία για το δίμηνο Μάη - Ιούνη. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, στις 9 π.μ., πραγματοποιούν αποκλεισμό - διαμαρτυρία στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Την Τετάρτη στις 10 π.μ., διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης πολιτικών κομμάτων, φορέων για την κατάσταση που έχουν επέλθει στα ΕΑΣ, στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ.

ΜΕΤΑΛΛΟ: Παρέμβαση στην αντιπροσωπεία της εταιρείας TOYOTA (Ζωγράφου) πραγματοποίησε χτες το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», απαιτώντας την άμεση ανάκληση της πρόσφατης απόλυσης πρωτοπόρου εργάτη. Το Συνδικάτο, θα προχωρήσει και τη Δευτέρα στις 12.30 μ.μ., σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας με ταυτόχρονη ενημέρωση κατοίκων και επαγγελματοβιοτεχνών της περιοχής.

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας (11 π.μ. έως λήξη του ωραρίου) στις 15 Ιούλη κήρυξε η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας, που εξειδικεύει την αντιασφαλιστική επίθεση στους δημόσιους υπαλλήλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ