Τετάρτη 14 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Προχωρούν σε πανελλαδική στάση εργασίας

Στις 11.30 π.μ. στην Ομόνοια το αυριανό ραντεβού των ταξικών δυνάμεων

Πανελλαδική στάση εργασίας πραγματοποιούν (11 π.μ. έως λήξη της βάρδιας) αύριο οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ίδια μέρα στη Βουλή. Πρόκειται για το δεύτερο νομοσχέδιο της κυβέρνησης με το οποίο εξειδικεύει την αντιασφαλιστική επίθεση στους δημόσιους υπαλλήλους.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση και στη συγκέντρωση που οργανώνουν στις 11.30 π.μ. στην Ομόνοια, τονίζοντας την ανάγκη οι εργαζόμενοι να καταδικάσουν και να εγκαταλείψουν τις πολιτικές και τις συνδικαλιστικές δυνάμεις που προωθούν και στηρίζουν τις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές, να θέσουν τους όρους δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου της εργατικής τάξης, με όλους τους εργαζόμενους, με τους αυτοαπασχολούμενους και με όλα τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Ανάλογο κάλεσμα απευθύνει με ανακοίνωσή της και η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής.

Χθες εργαζόμενοι στους ΟΤΑ προχώρησαν σε καταλήψεις δημαρχείων στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης που είχε πάρει η ΠΟΕ ΟΤΑ. Στις καταλήψεις όπου πρωτοστάτησαν οι ταξικές δυνάμεις μοιράστηκαν ανακοινώσεις και έγιναν συζητήσεις που αποκάλυπταν τον πυρήνα της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι, τον οποίο στηρίζουν με τη στάση τους και οι δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδιαλισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ