Τρίτη 12 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Και τώρα... Ευρώπη

Με... άνεση πλέον ο Ολυμπιακός, μπορεί να στρέψει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και στη σημερινή κόντρα στη Γλυφάδα με τη γαλλική Τουρ στη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών (19.00, ΑΛΤΕΡ). Οι «ερυθρόλευκοι» στην αυλαία του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, μετά και τη νίκη τους επί του Αρη Νικαίας με 3-0, βρίσκονται μόνοι πρώτοι και με... διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο κυριότερος μνηστήρας του τίτλου, ο Ηρακλής, μετά την ήττα που υπέστη από τον ΠΑΟΚ με 3-1 στην 11η αγωνιστική, έχασε μεγάλη ευκαιρία να κρατήσει την οριακή διαφορά των δύο πόντων στο βαθμολογικό πίνακα με την ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι. Σήμερα ο «γηραιός» κοντράρεται στην Κωνσταντινούπολη με την τουρκική Αρσελίκ για το Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών.

Ντέρμπι στα χαρτιά και μόνο έμεινε αυτό της Αθήνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αφού οι «πράσινοι» δε δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αμυδρή αντίσταση της «Ενωσης» και να την καταβάλουν στη «Λεωφόρο» με 3-0. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Πανελλήνιος - Ολυμπιάδα Πατρών 3 -0, Ιωνικός Νικαίας - Ορεστιάδα 1-3, ΕΑ Πατρών - Αρης Θεσσαλονίκης 0-3.

  • Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ρίχνεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Μίνστερ (20.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ