Τετάρτη 28 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Συνεχίζεται ο αποκλεισμός

Συνεχίστηκε και χτες, δεύτερη μέρα, ο αποκλεισμός του παραρτήματος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στη Θεσσαλονίκη από δεκάδες επιτυχόντες του διαγωνισμού του υπουργείου Οικονομικών που έγινε μέσω ΑΣΕΠ το 2008, οι οποίοι ζητούν τον άμεσο διορισμό τους.

Οι επιτυχόντες και μη διορισθέντες απέκλεισαν την είσοδο, στήνοντας φράγμα από βιβλία. Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν επ' αόριστον τον αποκλεισμό. Μέσα από το πανό που ανάρτησαν, καταγγέλλουν τον εμπαιγμό σε βάρος τους: «Μας λέγανε συνέχεια για αξιοκρατία, δώσαμε γραπτό ΑΣΕΠ και τώρα ομηρία». Απαιτούν την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων (υπολογίζονται σε 6.000) που υπάρχουν στο Λογιστήριο του Κράτους, τις Εφορίες και τα Τελωνεία.

Οπως καταγγέλλουν, τον περασμένο Δεκέμβρη, το υπουργείο Οικονομικών τους κάλεσε να παραιτηθούν από τις δουλειές όπου εργάζονταν προκειμένου να προχωρήσουν οι προσλήψεις τους στις υπηρεσίες του υπουργείου. Επί 7 μήνες, οι προσλήψεις δεν έγιναν και τώρα το υπουργείο τους ανακοίνωσε ότι παγώνουν επ' αόριστον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ