Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πίστη για πρόκριση

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για να αγωνιστεί στο σημερινό επαναληπτικό με τη Μακάμπι (21.00 CONNEX) και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός Εντβαν Λίνεν δήλωσε: «Μπορεί να έχουμε το προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ματς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση. Χρειάζεται προσοχή, υπομονή και επιμονή ώστε να φτάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Γνωρίζουμε το παιχνίδι της Μακάμπι και θα προσπαθήσουμε σύμφωνα με τα πλάνα μας να την εξουδετερώσουμε. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Ο Μέλμπεργκ παραδέχθηκε ότι «το πρόβλημα είναι πως δεχθήκαμε γκολ και σε τέτοια ματς δεν πρέπει να δέχεσαι γκολ στην έδρα σου. Εμείς δεν τα καταφέραμε και μάλιστα δεχθήκαμε πρώτοι και αυτό μας στοίχισε, μας αποδιοργάνωσε». Και πρόσθεσε πως «δε με απασχολεί που το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Προτιμώ να παίζω σε γεμάτο γήπεδο, ακόμα και ως φιλοξενούμενος, και όχι μπροστά σε άδεια καθίσματα».

Η πίεση είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αβι Νίμνι, ο οποίος μίλησε για τη ρεβάνς του Ισραήλ. Από την πλευρά του ο επιθετικός της ομάδας, Ρομπέρτο Κολαούτι, δήλωσε: «Οχι, δε θα αμυνθούμε. Πρέπει να κερδίσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ