Σάββατο 7 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παρελθόν ο Λίνεν

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού και οι συνέπειές του (κυρίως στον οικονομικό τομέα) μαζί με την κάκιστη εμφάνιση (αναμενόμενα) δημιούργησαν εξελίξεις. Από χτες ο Εβαλντ Λίνεν αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Β. Μαρινάκης, συναντήθηκε με τον (πλέον πρώην) προπονητή των «ερυθρολεύκων» και - σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση - κατέληξαν σε, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας τους. Οπως είναι επόμενο η παρέλαση ονομάτων - υποψηφίων κορυφώθηκε.

Ο παράγοντας της ΠΑΕ δεν τοποθετήθηκε στην ονοματολογία και αρκέστηκε να πει «τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός θα 'χει έναν πολύ καλό προπονητή». Μέχρι να οριστικοποιηθεί ποιος θ' αναλάβει οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη των Μπάντοβιτς, Νινιάδη.

Ο Λίνεν από την πλευρά του ανέφερε: «Ηταν μια δύσκολη κατάσταση. Μια καινούρια ομάδα με καινούριους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Υπήρχε μεγάλη πίεση σε μένα σαν προπονητή και πήραμε την απόφαση να λύσουμε τη συνεργασία μας για να μην υπάρχει τόση πίεση από τον κόσμο. Ηταν μία σύντομη, αλλά θετική εμπειρία για μένα. Εύχομαι στην ομάδα και τον καινούριο ιδιοκτήτη περισσότερη τύχη από ό,τι είχαμε τις τελευταίες βδομάδες».

Νωρίτερα είχε απολογηθεί και ο Ντιόγκο, για την απαράδεκτη ενέργεια που επέφερε την αποβολή του. Η ΠΑΕ του επέβαλε το υψηλότερο πρόστιμο που επιτρέπεται από τους κανονισμούς, ποσό ίσο με το 25% των ετήσιων αποδοχών του (βάσει συμβολαίου). Προς το παρόν παραμένει (υπό επιτήρηση) στην ομάδα, αλλά θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ