Σάββατο 7 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
«Χρυσή» τριάδα

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε χτες η ελληνική ομάδα. Στη σκυταλοδρομία 5 χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης, που έγινε στη λίμνη Μπάλατον, η ελληνική ομάδα (Γιαννιώτης, Φωκαΐδης, Αραούζου) τερμάτισε στην πρώτη θέση με 59 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα. Την ακολούθησαν Ιταλία (59:55.6) και Ρωσία (59:59.5).

Την υπέρβαση ευελπιστεί να κάνει σήμερα η Δέσποινα Σολωμού, στον τελικό του σόλο στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Η 20χρονη αθλήτρια έχει την 5η καλύτερη βαθμολογία και θεωρείται πολύ δύσκολο να μπει «σφήνα» στην τριάδα των Ιστσένκο (Ρωσία), Φουέντες (Ισπανία), Ανανάσοβα (Ουκρανία). Και η ίδια όμως πιστεύει ότι μπορεί να συναγωνιστεί την Γκλούσκοφ (Ισραήλ), η οποία κατετάγη 4η στον προκριματικό, με μικρή διαφορά από την Σολωμού.

Σήμερα επίσης αναχωρούν για τη Βουδαπέστη δέκα κολυμβητές/τριές μας, που θα συμμετάσχουν από μεθαύριο στη διοργάνωση. Πρόκειται για τους Γρηγοριάδη, Δημητριάδη, Δρυμωνάκο, Καλάργαρη, Τσαγκαράκη, Ζήσιμο και τις Δράκου, Εξάρχου, Ευσταθίου, Χαλκίδη. Να θυμίσουμε ότι στα αγωνίσματα κολύμβησης θα «πέσουν» και οι Λυμπερτά, Αραούζου, που είναι ήδη εκεί. Αύριο θα μεταβούν στην ουγγρική πρωτεύουσα οι Τζίφας, Παπαρούνας, Μάνος (καταδύσεις).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ