Τρίτη 10 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΥΓΕΙΑ
ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας

Στις 10 π.μ. από τη ΣΕΑΑΝ και το Συντονιστικό ΟΤΑ Αττικής

Να παραμείνει στη δουλειά της και να μονιμοποιηθεί η εργαζόμενη των ΚΑΠΗ που πάσχει από σοβαρή χρόνια πάθηση απαιτούν με παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 10 το πρωί στο Δήμο Ασπροπύργου η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και το Συντονιστικό ΟΤΑ Αττικής.

Η εργαζόμενη συμπληρώνει στο τέλος του Αυγούστου τέσσερα χρόνια δουλειάς στο ΚΑΠΗ. Η σύμβασή της λήγει, όμως η δημοτική αρχή, που πρόσκειται στη ΝΔ, διαμήνυσε στην εργαζόμενη ότι θα απολυθεί με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για την ανανέωση της σύμβασης.

«Το δικαίωμα στη δουλειά είναι αδιαπραγμάτευτο για κάθε εργαζόμενο», υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΣΕΑΑΝ που απαιτεί να συνεχίσει να δουλεύει η εργαζόμενη και προειδοποιεί τον δήμαρχο κ. Μελετίου να σταματήσει η τρομοκρατία απέναντι στην εργαζόμενη. Ακόμα, καλεί τους ανάπηρους, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, μέσα από το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα να παλέψουν για να μπορεί να έχει ο κάθε εργαζόμενος μόνιμη και σταθερή δουλειά, το κάθε παιδί σύγχρονο και υψηλής ποιότητας σχολείο, για δημόσιες και δωρεάν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας για όλο το λαό κ.ά.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μία μόνο από όσες καθημερινά αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα, με την ανεργία να αυξάνεται ειδικά στις κατηγορίες των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όπως είναι οι γυναίκες και ειδικά οι μητέρες, οι νέοι, τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ΑμΕΑ η ανεργία πλησιάζει το 90%!..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ