Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Αμεσα μέτρα ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες αγρότες των περιοχών Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου και Βαρνάβα για τις καταστροφές απ' τη χαλαζόπτωση και την πυρκαγιά και να μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι τις αγροτικές τους δραστηριότητες, ζητάνε με Ερώτηση προς την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Διαμάντω Μανωλάκου και Σπύρος Χαλβατζής.

-- Να εξασφαλίσει το υπουργείο Παιδείας την πλήρη αποκατάσταση των σχολικών αιθουσών στο 3ο ΓΕΛ Ανω Λιοσίων, ώστε και την επόμενη σχολική χρονιά να λειτουργήσει στον ίδιο χώρο και ταυτόχρονα να φροντίσει για την ανέγερση σύγχρονου αντισεισμικού σχολείου (χωρίς τη διαδικασία των ΣΔΙΤ) που να λύνει οριστικά το κτιριακό ζήτημα του 3ου ΓΕΛ Ανω Λιοσίων, απαιτούν από την αρμόδια υπουργό οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Κώστας Καζάκος, Νίκος Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Πρωτούλης.

-- Μέτρα για την άμεση και πλήρη αποζημίωση των παραγωγών του Ν. Τρικάλων που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση ζητάνε με Ερώτησή τους προς την αρμόδια υπουργό οι βουλευτές του ΚΚΕ Αποστόλης Νάνος και Αντώνης Σκυλλάκος.

-- Συγκεκριμένα και άμεσα μέτρα για την προστασία των κατοίκων της Δραπετσώνας από τα αδέσποτα, την ασφαλή περισυλλογή και απομάκρυνση των ζώων από την περιοχή και τη φιλοξενία τους σε κατάλληλους χώρους με όλα τα σύγχρονα μέσα, ζητάνε από τους αρμόδιους υπουργούς με Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Να σταματήσει η δίωξη του αντιπροέδρου του συλλόγου υπαλλήλων ΕΣΡ Λάμπρου Ράπτη, να προστατευθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ΕΣΡ και να διασφαλιστούν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, καθώς και η ανεμπόδιστη έκφραση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων τους, απαιτούν με Ερώτησή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Λιάνα Κανέλλη και Γιώργος Μαυρίκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ