Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Θέλει σέντερ φορ

Ολοκληρώθηκε χτες η προγραμματισμένη συνάντηση κορυφής μεταξύ των Δ. Γόντικα, Κ. Φρέιτας και Ν. Νιόπλια, που μίλησαν για ενίσχυση αλλά και μείωση δυναμικού. Οι τρεις άνδρες αποφάσισαν η ομάδα να ενισχυθεί με έναν παίκτη για τη «γραμμή κρούσης» και παράλληλα να αποδεσμευθεί από παίκτες που δεν υπολογίζονται τη νέα χρονιά, προκειμένου να μειωθεί το δυναμικό.

Είναι δεδομένη η περίπτωση ενός μπακ απ για την πλαισίωση του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά ο χρόνος είναι σύμμαχος των «πράσινων» και όπως συμφώνησαν θα αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση με την πάροδο των ημερών.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση απόκτησης χαφ, ο Κοζανίτης τεχνικός έχει αρκετές λύσεις στο «τσεπάκι» του και φαίνεται άμεσα πλέον να μην υπάρχει ανάγκη να έρθει ένας ακόμα παίκτης για τη μεσαία γραμμή.

Παράλληλα, τέθηκε άμεση προτεραιότητα να αποχωρήσουν παίκτες από το δυναμικό για να αδειάσει λίγο. Για το λόγο αυτό οι Βαγγέλης Μάντζιος και Μάριο Γκαλίνοβιτς πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθούν για ενδιαφέρον που υπάρχει από κάποιους συλλόγους που έχουν καταθέσει πρόταση απόκτησής τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ