Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEIO UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Ανακοινώνεται ότι, με την Υ.Α. 3007 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 670/τ.Γ΄/29-07-2010, εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πλήρωση μιας θέσης (ΔΕΠ) Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, στο Τμήμα Ψυχολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Ψυχολογία της Υγείας».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν στο Ιδρυμα την υποψηφιότητά τους μαζί με τα απαραίτητα για την κρίση τους δικαιολογητικά μέχρι και 26-10-2010.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν:

1. Σε δεκαπέντε (15) αντίτυπα (για τα οποία δίνεται η δυνατότητα να κατατεθούν είτε σε ηλεκτρονική μορφή (CD), είτε σε έντυπη μορφή) τα εξής:

α) Βιογραφικό σημείωμα

β) Αντίγραφα πτυχίων και των τίτλων σπουδών (αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο διδακτορικού διπλώματος κλπ., τίτλους με ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ, εφόσον πρόκειται για τίτλους Παν/μίων της Αλλοδαπής (νομίμως επικυρωμένα).

γ) Αναλυτικό υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα επιστημονικά δημοσιεύματα

2. Σε έξι (6) πλήρεις σειρές (μόνο σε έντυπη μορφή) τα εξής:

α) Βιογραφικό σημείωμα

β) Αντίγραφα πτυχίων και των τίτλων σπουδών (αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο διδακτορικού διπλώματος κλπ., τίτλους με ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ, εφόσον πρόκειται για τίτλους Παν/μίων της Αλλοδαπής (νομίμως επικυρωμένα).

γ) Αναλυτικό υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα επιστημονικά δημοσιεύματα.

δ) Πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα

Πιστοποιητικό του Αρμόδιου Δημάρχου ή Προέδρου Κοινότητας στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος κτήσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας (θα αναζητηθεί υπηρεσιακώς).

Προκειμένου για πολίτες Κρατών - Μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πιστοποιητικό της αρμόδιας Αρχής του Κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.

Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας για την άσκηση των καθηκόντων της θέσης από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.

Η ποινική κατάσταση του υποψηφίου προς διορισμό θα αναζητηθεί υπηρεσιακώς.

Το πιστοποιητικό τύπου Α΄του αρμοδίου στρατολογικού γραφείου θα αναζητηθεί υπηρεσιακώς.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσεις τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς τους δεσμεύονται με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1566/89 ότι θα προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά πριν από την έκδοση της πρυτανικής πράξης διορισμού τους.

Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες Κράτους - Μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.

Οι ανωτέρω πολίτες οφείλουν να υποβάλλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ΄επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Πληροφορίες στο Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού τηλ. 210-9201351-1347-1017 από 9 π.μ. - 1 μ.μ.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Π. Β. Τσίρης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ