Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Χαμόγελα στο Βορά

Η πρεμιέρα στο 5ο πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου (ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ) «σημαδεύτηκε» από την γκέλα του πάλαι ποτέ ΠΟΚ και το θετικό ξεκίνημα και της τριάδας από τη Θεσσαλονίκη. Με το... καλημέρα άρχισαν οι εκπλήξεις. Στην αυλαία της διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με την Ξάνθη και «πέταξε» δύο πόντους. Ο Ηρακλής δικαιώθηκε για το πάθος του και (βοηθούμενος και από την τύχη) κέρδισε τον Ολυμπιακό που έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά. Ηθελε αλλά δεν μπορούσε η ΑΕΚ (δε θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Βενέτη) σε αντίθεση με την Κέρκυρα που άξια πήρε το τρίποντο. Δεν εντυπωσίασε ο Αρης στην Καβάλα αλλά πήρε αυτό που ήθελε, ενώ και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του μαχητικού Πανσερραϊκού. Πάντως, για τους «ασπρόμαυρους» ίσως μεγαλύτερο και από τους τρεις πόντους κέρδος είναι το πάθος και η πίστη (στις δυνατότητες που έχει η ομάδα) που φανέρωσαν στο γήπεδο. Πάλεψαν και ξεπέρασαν κάθε δυσκολία που βρήκαν μπροστά τους. Σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού Βόλου επί του Πανιωνίου που δείχνει πολύ προβληματικός. Στον κάμπο η Λάρισα κέρδισε την ουσία και ο Ατρόμητος τις εντυπώσεις. Ανέτοιμος έδειξε ο Εργοτέλης και ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Παναθηναϊκός - Ξάνθη 1-1(9' Πετρόπουλος - 51' Ελινγκτον), Λάρισα - Ατρόμητος 1-0 (77' Κουζέν), Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (59' Μπρέσκα), Ηρακλής - Ολυμπιακός 2-1 (79' πεν. Μάρα, 86' Βέλλιος - 59' Μήτρογλου), ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 3-2 (45' Βιεϊρίνια, 47' Τσιρίλο, 70' Παπάζογλου - 19', 55' Μπέλιτς), Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (4' Λαδάκης), Καβάλα - Αρης 0-1 (26' Οριόλ), Κέρκυρα - ΑΕΚ 2-1 (17' Τσίγγας, 53' Επστάιν - 64' Τζεμπούρ).
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11-12/9): Λάρισα - Καβάλα, Αρης - Παναθηναϊκός, Ατρόμητος - Ηρακλής, Ξάνθη - Πανιώνιος, Ολυμπιακός - Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης, ΑΕΚ - Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ