Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές

Σε εξέλιξη ήταν μέχρι χτες το βράδυ πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αγία Μαρίνα Ζακύνθου. Η φωτιά ξέσπασε στις 06.40 το απόγευμα. Επίσης, πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή κοντά στο Σκριπερό Κέρκυρας εκδηλώθηκε χτες στις έξι το απόγευμα. Στον τόπο επενέβησαν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα και δύο αεροσκάφη. Ιδια κατάσταση επικρατούσε και στην Φανερωμένη Οίτυλου Λακωνίας. Πυρκαγιά ξέσπασε στις 06.10 το απόγευμα και στον τόπο επιχειρούσαν δώδεκα πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο αεροσκάφη. Σε εξέλιξη ήταν και η φωτιά σε δάσος στη Βουρβουρού Χαλκιδικής που ξέσπασε στις 06.15 το απόγευμα.

Φωτιά ξέσπασε χτες στον περιφερειακό Αιγάλεω, στη λίμνη Κουμουνδούρου. Η πυρκαγιά, που έκαψε ξερά χόρτα, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε προχτές στην Αγριλιά Μεσολογγίου, σε αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή, έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που ενισχύθηκαν από γειτονικές υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας.

Υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε στις τρεις σε ξερά χόρτα σε μαντρί στην οδό Αγίου Δημητρίου κοντά στο νεκροταφείο των Σπάτων.

  • Την προφυλάκιση 30χρονου, ο οποίος είναι ύποπτος για τρεις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 18 Αυγούστου, στις περιοχές Παναγούλα και Αργάσι, στη Ζάκυνθο, αποφάσισε χτες το Δικαστικό Συμβούλιο. Ο 30χρονος είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος, εξαιτίας της διαφωνίας ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα ως προς τις ενδείξεις της ενοχής του. Πρόκειται για τον δέκατο εμπρηστή που προφυλακίζεται από τις αρχές της αντιπυρικής περιόδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ