Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK - XAΪNTOYK
Για το πρώτο βήμα

Με στόχο τους 3 βαθμούς η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (22.05, ΑΝΤ 1) στο ΟΑΚΑ την Χάιντουκ, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους για τον 7ο Ομιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και ουσιαστικά στην προσπάθεια πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οπως είπε και ο Μπάγεβιτς: «Αν κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό για κάθε ομάδα». Θεωρεί την κροατική «καλή και δυνατή ομάδα» και περιμένει από τους παίχτες του «να είμαστε σοβαροί, δυνατοί, με πάθος. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά μέσα στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια για να κερδίσουμε». Δηλώνοντας ότι όπως και να αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι «είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι».

Ετοιμοι για την αναμέτρηση είναι και οι Κροάτες όπως δήλωσε ο τεχνικός της Χάιντουκ, Στάνκο Ποκλέποβιτς. «Γνωρίζουμε καλά την ΑΕΚ, όπως και η ΑΕΚ εμάς. Εχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες σε αυτόν τον όμιλο, δηλαδή την πρόκριση» πρόσθεσε. Με τον αρχηγό των φιλοξενουμένων να υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει κάτι που θα αποτελέσει έκπληξη για μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ