Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Συνεχίζονται οι εξορμήσεις

Πάνω από 30 είναι οι πόλεις όπου έχουν ήδη οριστεί αγωνιστικά ραντεβού

Από το πρόσφατο συλλαλητήριο ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ στη Θεσσαλονίκη
Από το πρόσφατο συλλαλητήριο ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ στη Θεσσαλονίκη
Kαθημερινές ομιλίες και συζητήσεις σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς για την καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ στις 23 Σεπτέμβρη σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 6.30 το απόγευμα, πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ. Καλώντας σε μαζική συμμετοχή ενάντια στις νέες αυξήσεις τις οποίες ετοιμάζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο πετρέλαιο, στο ρεύμα, στο ΦΠΑ, αλλά και στην κατεύθυνση της καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και των στηριγμάτων της στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Στο πλαίσιο αυτό δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα κάνουν περιοδείες τη Δευτέρα στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα στις 9 π.μ. και στις 10 π.μ. στα ταμεία πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ στην Αριστείδου 9 και στα ταμεία πληρωμής λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ στην οδό Αθηνάς. Επίσης περιοδείες θα γίνουν: Στον ΟΣΕ, τη Δευτέρα, στις 9 π.μ. στο μηχανοστάσιο Αγίου Ιωάννη Ρέντη, την Τρίτη στις 9 π.μ. στο κεντρικό εργοστάσιο στον Πειραιά και στις 9 π.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Καρόλου. Στον ΗΛΠΑΠ, τη Δευτέρα, στον Κόκκινο Μύλο στις 7.30 π.μ.

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα, οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί στις 6 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλ. Κάνιγγος: Σωματεία και εργαζόμενοι Οικοδόμων, Μισθωτών Τεχνικών, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Εκπαιδευτικών, Τηλεπικοινωνιών, Εμπορίου, Επισιτισμού, Ιδ. Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστριών, Μεταφορών, Καλλιτεχνών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δικηγόρων. Οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ Αθήνας και της ΟΓΕ.
  • Πλ. Βάθης: Σωματεία, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς Μετάλλου, Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος, Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών, Φαρμάκου, Τύπου - Χαρτιού, Ενέργειας, Α΄ Αθήνας, Βόρειων Συνοικιών, Βορειοδυτικών Συνοικιών.
  • Πλ. Καραϊσκάκη: Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς: Δυτικών Συνοικιών, Νοτιοδυτικών Συνοικιών, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Πλ. Εθν. Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς Νοτίων Συνοικιών, Συνταξιούχοι.
  • Χαυτεία: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
  • Πλ. Κλαυθμώνος: Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς: Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Χρηματοπιστωτικού, Δημοσίου, Νοτιοανατολικών, Ανατολικών και Βορειοανατολικών Συνοικιών.
  • Μοναστηράκι: Τα συνδικάτα, οι φορείς και οι εργαζόμενοι του Πειραιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ