Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ερμούπολη, 12 Αυγ. 10

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3862

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ανακοινώνουμε ότι κατόπιν αιτήσεως του/της Μάλλη Εμμανουήλ, προβήκαμε σε ταυτάριθμη πράξη χαρακτηρισμού χρήσεων γης, σε έκταση 1.837,98 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Αρετή», κτηματικής περιφέρειας Δήμου Μήλου της νήσου Μήλου, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 998/79, ως εξής:

Η εν λόγω έκταση δεν αποτελεί δάσος ή δασική έκταση, κατά την έννοια των παραγράφων 1 έως 5 του άρθρου 3, του Ν. 998/79, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν και πλέον ισχύουν με το Ν. 3208/03, διότι είναι αγροτικής μορφής με διαχρονικώς αναγνωρίσιμα τα στοιχεία της μορφής αυτής (κλίση και βάθος εδάφους επιδεκτικό καλλιέργειας), εμπίπτουσα συνεπώς στις διατάξεις της παρ. 6α του άρ. 3 του Ν. 998/79.

Οι υπάρχοντες βράχοι και βραχώδεις εξάρσεις όπου και όπως αυτοί εμφανίζονται, να προστατευτούν για λόγους ευρύτερης προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την πράξη αυτή δεν θίγονται εμπράγματα δικαιώματα του Δημοσίου ή των ενδιαφερομένων και αυτή δεν αποτελεί στοιχείο απόδειξης ιδιωτικού εμπράγματος δικαιώματος.

Αντιρρήσεις κατά της παρούσας πράξης μας, μπορεί να ασκήσει ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και κάθε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που έχει έννομο συμφέρον, σε χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών σύμφωνα με την παρ. 3 του άρ. 14, Ν. 998/79 και την πάγια νομολογία, ενώπιον της Α' βάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων Ν. Κυκλάδων.

Οι υπάρχοντες βράχοι και βραχώδεις εξάρσεις όπου και όπως αυτοί εμφανίζονται, να προστατευτούν για λόγους ευρύτερης προστασίας του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην Υπηρεσία μας και τον οικείο ΟΤΑ (στον οποίο έχει ήδη αποσταλεί για ανάρτηση).

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης

Κων/νος Καταγάς

Δασολόγος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ