Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Παρεμβάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» προχωρά σε μια σειρά παρεμβάσεων για τα προβλήματα στην περιοχή του Ελληνικού, με συζητήσεις για το θέμα, πλατιά με το λαό και τη νεολαία.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 1/10 στις 7 μ.μ. στη θεατρική σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ» στον Αλιμο η «Λαϊκή Συσπείρωση» συζητά με το λαό για την περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης, την οργάνωση της πάλης του λαού και τις εκλογές. Θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Χτες, Δευτέρα 27/9, υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησαν τα προβλήματα με κατοίκους. Στη Γλυφάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Τάσσος συζήτησε με γονείς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου και με εργαζόμενους στο Δημαρχείο. Στον Αλιμο, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δουρίδας συναντήθηκε και συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής στο κέντρο της πόλης. Στο Ελληνικό ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Λιάπης συζήτησε με τους γονείς στα σχολεία της περιοχής και με τους κατοίκους στο κέντρο του Ελληνικού. Στην Αργυρούπολη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης συζήτησε με κατοίκους της πόλης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ