Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια περίεργη υπόθεση με «Χρυσαυγίτες»

Μια περίεργη υπόθεση με «Χρυσαυγίτες» και αστυνομικούς συνέβη την περασμένη Τετάρτη κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και τη σχετική καταγγελία, οι «Χρυσαυγίτες» έφτασαν στο σημείο της συγκέντρωσής τους με αστυνομικό λεωφορείο. Ακολούθησε η εκδήλωσή τους, κατά τη διάρκεια της οποίας φώναζαν συνθήματα εναντίον των μεταναστών και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο.

Λίγο μετά, κατά την καταγγελία, τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» μπήκαν στην «κλούβα». Τους ακολούθησαν αστυνομικοί. Επειτα από αρκετά λεπτά, ξαναβγήκαν, η Αστυνομία αποχώρησε, ενώ οι «Χρυσαυγίτες» πραγματοποίησαν πορεία.

Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΓΑΔΑ διαψεύδει την καταγγελία «περί άφιξης των μελών της "Χρυσής Αυγής" στο χώρο με λεωφορείο της ΕΛΑΣ». Προσθέτει δε ότι οι «Χρυσαυγίτες» οδηγήθηκαν στο λεωφορείο της Αστυνομίας για τη διενέργεια ελέγχου και αφέθηκαν ελεύθεροι διότι δεν «προέκυψε οτιδήποτε επιβαρυντικό» σε βάρος τους. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το ότι - όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο - τα άτομα αυτά μπήκαν στο αστυνομικό λεωφορείο... κρατώντας στα χέρια τους μακρυά κοντάρια (με την ελληνική σημαία)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ