Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΖΕΝΙΤ - ΑΕΚ 4-2
Δεν μπορούσε

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Με τη ...συνήθη κάκιστη (στα όρια παιδικής χαράς) άμυνα η ΑΕΚ, φυσιολογικά, γνώρισε την ήττα με 4-2 (1' Χούμποτσαν, 13' Μπρούνο Αλβες, 43' πεν., 57' Λάζοβιτς - 37' Λυμπερόπουλος, 83' πεν. Καφές) από την Ζενίτ, στη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν όπως θα τους περίμενε κανείς βάσει των όσο έχουν δείξει. Ως καλοδουλεμένη ομάδα, με δυνατότητες που τις βγάζει στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν να παρουσιαστούν (θετικά) διαφορετικοί από ό,τι μέχρι τώρα αλλά δεν τα κατάφεραν. Δικαιολογημένα έχουν παράπονα για την υπόδειξη του πέναλτι και την αποβολή του Νασούτι (είχε προηγηθεί φάουλ). Δεν καθόρισε αυτό όμως το αποτέλεσμα αλλά το γεγονός ότι η Ζενίτ ήταν ανώτερη.

Στο έτερο αγώνα του ομίλου η Χάιντουκ με γκολ στο 96' κέρδισε την Αντερλεχτ με 1-0. Ετσι στη βαθμολογία προηγείται η Ζενίτ με 6 πόντους και ακολουθούν ΑΕΚ, Χάιντουκ 3, Αντερλεχτ 0.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Αλβες, Κρίζανατς, Λούκοβιτς, Ζιριάνοφ, Ντενίσοφ (67' Σιρόκοφ), Μπιστρόφ (74' Κανουνίκοφ), Λάζοβιτς, Ντάνι (67' Ρόσινα), Μπουκάροφ.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Μάκος, Λυμπερόπουλος (46' Γιάχιτς), Τζεμπούρ (58' Ντιοπ), Σκόκο (82' Μπλάνκο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ