Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ενοχλούν το δήμαρχο οι αφίσες της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Τη δημοτική αρχή Μάνδρας (στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ), για απαράδεκτη απόπειρα να εμποδίσει την προβολή της παράταξης, απαγορεύοντας σε μέλη της να τοποθετήσουν αφίσες, καταγγέλλει σε ανακοίνωση η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει η παράταξη: «Ο αντιδήμαρχος Κυδώνης απαίτησε από μέλη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να σταματήσουν να τοποθετούν αφίσες στην οδό Στρατηγού Ρόκα, με την αιτιολογία ότι ο δρόμος είναι έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής και ως εκ τούτου της... "ανήκει"!!! Κάλεσε μάλιστα και την αστυνομία για να συλλάβει τα μέλη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ».

«Η συμπεριφορά αυτή είναι ενδεικτική των αντιδημοκρατικών πρακτικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των τοπικών της εκφραστών και στο δήμο της Μάνδρας και πάει χέρι - χέρι με την αντιδραστική πολιτική που υλοποιούν», επισημαίνει στην ανακοίνωση η παράταξη και συμπληρώνει: «Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε ότι μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής και τοπικοί υποστηρικτές και εφαρμοστές του μνημονίου, φοβούνται μήπως η αγανάκτηση του λαού συναντηθεί με την οργανωμένη δράση και την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, με βάση τα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας. Τους απαντάμε πως δε θα δεχθούμε κανέναν περιορισμό στο δικαίωμά μας να επικοινωνήσουμε με κάθε μέσο και τρόπο με το λαό της Μάνδρας. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, πρωτοπόρους στους αγώνες για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ